Handy Brush™

Pris:
149 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P704752
Antal:
HandyBrush är en tandborste för djur som kommer i två varianter. 
Den första varianten är Start HandyBrush utan borstar där borstfunktionen sitter i materialet, den kan du med fördel börja med för att vänja hunden vid hanteringen.

Den andra varianten [som med största sannolikhet lanseras under 2014] är HandyBrush och den kommer att vara utrustad med borstar på fingertopparna. 
A&P Svedlinds kommer även under 2014 lansera en giftfri och genomtänkt djurtandkräm som tillbehör till borstarna.

Du börjar med 'Start Handy Brush' utan borstar, ge hunden något gott, klappa hunden i ansiktet så saliv kommer på handsken, när du och hunden är redo tar du lite tandkräm ämnad för djur på fingret samt lite vatten. Det är viktigt att du känner dig lugn och säker då blir även hunden tillfreds i situationen. 

Löddra upp och ta med den andra handen bakom öronen på hunden, öppna munnen bakom hundens canintänder [hörntänder] och börja längst in borsta längst sidan och ta ut handen, så hunden får svälja. 
Upprepa likadant på andra sidan tills du är nöjd! 
Borsta på tänderna och inte på tandköttet då kan du skada tandköttet och hunden kan få ont!

Du får inte använda samma handske på flera djur på grund av bakterier.Har du sår på dina händer så använd engångshandske varje gång för att minimera att överföra dina bakterier till hunden och tvärt om! Om du inte har handskar tvätta händerna innan och efter borstning! 
Byt ut tandborsten varannan till var tredje månad på grund av slitage och bakterier, även om den ser ok ut. 
Detta är väldigt viktigt!

Vi har tagit fram en tandborste som är kontrollerad och har kvalitet vilket är viktigt för oss! Den är patenterad och skyddad!